Shtëpi Video 15 vjeçarja nga Prishtina nuk e ndërpret lidhjen edhe pse familja e...

15 vjeçarja nga Prishtina nuk e ndërpret lidhjen edhe pse familja e kundërshton (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

15-690x380

Nga ky vend Dardan Rrustemi hyri në oborrin e shtëpisë së familjes Halimi. Sipas zonjës së shtëpisë Vjollca Halimi, 16 vjeçari erdhi këtu në rrugën ‘Agim Kelmendi” në kryeqytet, të hënën në mesditë të marrë motrën e tij, Meritën 15 vjeçe, e cila një natë më parë kishte ardhur këtu tek i dashuri i saj, pa njoftuar familjen. Por ai nuk arriti ta marrë motrën e tij, pasi familja Halimi njoftuan policinë. E policia i mori të gjithë në intervistë e më pas i liroi. E gjithë mos marrëveshja mes familjeve filloi kur Merita Rrustemi u pa me të dashurin e saj 20 vjeçar, nga vëllai, i cili i ndaloi të takohet me Getuar Halimin. Por kjo nuk e ndërpreu lidhjen.
Familjarët e Merita Rrustemit nga Kolovica nuk po duan që vajza e tyre të vazhdojë lidhjen me të dashurin e saj për shkak të kushteve të rënda ekonomike dhe për shkak të moshës së saj. E i gatshëm ta marrë vajzën është shprehur Getuari. Por vëllau i Merita Kraniqit i tha KlanKosovës se asnjëherë nuk do lejojë të ndodhë një gjë e tillë.

https://youtu.be/mLa3rgAu8vU