Shtëpi Lajme 2-vjeçari hero, shpëton nga vdekja vëllanë binjak (Video)

2-vjeçari hero, shpëton nga vdekja vëllanë binjak (Video)

Shperndaje në Facebook.

Heronjtë vijnë në të gjitha format dhe madhësitë – përfshirë edhe tepër të vegjël, siç e dëshmon edhe një dyvjeçar nga Utah, SHBA, i cili e ka shpëtuar vëllanë e vet binjak nga vdekja.
Vogëlushi Brock Shoff po luante në dhomën e vet kur vitrina ra mbi të dhe e zuri, moment që u kap në kamerat e sigurisë, transmeton Express.
Por, ajo çka pasoi më pas ishte një akt mbresëlënës i veprimit gjakftohtë, dhe forcës mbresëlënëse të një super heroi shumë të vogël në madhësi, i cili e largoi vitrinën duke e nxjerrë vëllanë nga brendësia e saj.
Ama, ky incident nënvizon shqetësimet rreth sigurisë së fëmijëve dhe rreziqet e orendive.