Alarmohet Juventus, Rodriguez kërkon shtëpi në Torino

Alarmohet Juventus, Rodriguez kërkon shtëpi në Torino

SHPËRNDAJE

loading...

2902f7d5c68bb820104bb4006beeb93e_w900px_h500px_cp_sc

James Rodriguez dhe Real Madridi duket se do t’i ndajnë rrugët përfundimisht.