Shtëpi Video Blen një bunkier të vjetër, e kthen në diçka mahnitëse (FOTO)

Blen një bunkier të vjetër, e kthen në diçka mahnitëse (FOTO)

Shperndaje në Facebook.

1-346-1

y bunkier u ndërtua në vitin 1942 në Britaninë e Madhe për t’i shërbyer qytetarëve si një strehë mbrojtëse nga bombardimet.
Pasi përmbushi misionin e tij, ai nisi të rrënohej dhe brenda disa vitesh u shkatërrua plotësisht.
Por kjo, derisa një grua, Elizabeth Strutton vendosi ta risillte në jetë vendin e shkretuar. Për të blerë strehën dhe zonën përreth asaj i kushtroi rreth 200 mijë dollarë.
Megjithëse investimi u bë gjatë një krize ekonomike, të gjithë paratë e shpenzuara ja vlejtën.Shihni transformimin e pabesueshëm. Tanimë falë Elizabeth, bunkieri i vjetër është një shtëpi e vërtetë e kohëve moderne!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12