Shtëpi Video Cili është më i fortë në PDK Hashim Thaçi apo Kadri Veseli..??

Cili është më i fortë në PDK Hashim Thaçi apo Kadri Veseli..??

Shperndaje në Facebook.


thaqi-kadri


Në emisionin “Komiteti” Zëvendësministri Rexhep Hoti ka folur për pozicionet ish-kreut të PDK’së Hashim Thaçi dhe Kryetarit në ardhje Kadri Veselit brenda partisë. Cili është më i fuqishëm sipas tij?