Shtëpi Video FBI parandalon një sulm terrorist të ngjashëm me atë në Nice

FBI parandalon një sulm terrorist të ngjashëm me atë në Nice

Shperndaje në Facebook.

FBI ka njoftuar se ka arrestuar sot në New York një të dyshuar, i cili ishte përpjekur të ofronte mbështetje për Shtetin Islamik dhe të mbështeste organizimin e një sulmi në Times Square.

Reuters raporton se i dyshuari është Mohamed Rafik Naji (37) nga Jemeni, i cili akuzohet për bashkëpunim më Shtetin Islamik nga një gjykatë në Brooklyn, ku jetonte.

Fuqia e krimit mendohej të ishte e ngjashme me atë në Nice të Francës.