Shtëpi Lajme Femra me dy va… i dashuri përshkruan jetën seksuale

Femra me dy va… i dashuri përshkruan jetën seksuale

Shperndaje në Facebook.

seks-620x330

dashuri i saj ka treguar për komentuesit në Reddit se si e zbuloi këtë.
“Kishim nisur të dilnim bashkë dhe ajo më tha se kishte dy gjëra nga ato që kanë femrat. Nisa të hamendësoj dhe e gjeta shumë shpejt”.
“Ishte një bisedë interesante”.
I pyetur se si u ndje kur e mësoi, ai thotë: “Ishte gallatë”.
Po a është seksi më ndryshe?
“Sigurisht, por sërish, të gjitha vaginat janë ndryshe”.
Një komentues e pyet se mos ndoshta ai ka dy penisë.
Të tjerë thonë nëse preferon dy vagina apo katër thithka.
Ai shpjegon se e dashura e tij mund të ngelet shtatzënë nga të dy vaginat dhe bën një sqarim anatomik: “Urina nuk vjen nga kanali vaginal”.