Shtëpi ShowBiz Filmat më të mirë të 2016-së deri më tani (Video)

Filmat më të mirë të 2016-së deri më tani (Video)

Shperndaje në Facebook.

Gjysma e 2016-ës tashmë ka kaluar, por a ka goditur ndoonjë film kandidat për Oscar?

Ju sjellim listën e 5 filmave më të mirë të 2016-së deri më tani:

The Meddler

“The Meddler” sjell Susan Sarandos në rolin më të mirë në vite. Ajo luan një grua të ve të marrosur e cila zhvendoset në Los Angeles për të qenë pranë vajzës së saj.

Swiss Army Man

Asgjë që shfaqet në ekranin e madh të 2016-ës është më origjinale apo më e pastër se sa vizioni i “Swiss Army Man”, një film për një kufomë e cila ndjek një vrasës që jeton vetëm.

Green Room

“Green Room” është film ku ngjarja zhvillohet brenda një klubi Oregon, në të cilin anëtarët e një grupi punk bëhen viktima të mundshme pasi janë dëshmitarë të një vrasje që ndodh mbrapa skenës.

Weiner

Një pjesë e shokut të Weiner është habia për faktet që egzistojnë. Josh Kriegman dhe Elyse Steinberg kërkojnë ta kapin kongresmenin e poshtëruar Anthony Winer’s bashkiakun e New York.

Zootopia

Zootopia është në rrugë për të fituar 1 miliardë dollarë në box office, duke lundruar në një përzierje të kafshëve antike dhe pjesës shkatërruese sociale. Aq sa një dramë e të rriturve intelektual, Disney mund të shkaktoj një çështje për racën, paragjykimin dhe ksenofobinë – apo ju thjesht mund të përcillni përrallën interesante për Zootopian i cili është oficeri i parë lepur i Policisë.

 

The post Filmat më të mirë të 2016-së deri më tani (Video) appeared first on GazetaGlobale.