Fshati i milionerëve në Zvicër, ku ndalohen emigrantët

Fshati i milionerëve në Zvicër, ku ndalohen emigrantët

SHPËRNDAJE

z1_1464352399-6699377


Një prej fshatrave më të pasur në Europë, ka refuzuar që të pranojë ndonjë azilkërkues.
Madje ata kanë pranuar të paguajnë një gjobë prej 300 mijë eurosh për këtë.
Fshati i superpasanikëve quhet Oberwil-Lieli dhe gjendet në Zvicër.
Fshati piktoresk ka 2200 banorë. Mes tyre janë 300 milionerë.
Ata përdorën pasurinë e tyre për të mos lejuar kuotat e imponuara nga qeveria.
Sipas tyre, gratë dhe fëmijët do ishin të rrezikuar nëse në fshat vinin emigrantët.
z7_1464352254-7038756

Lexo edhe  Ronaldo bën diçka madhështore për djaloshin nga Palestina (VIDEO)

z6_1464352256-4503392

z5_1464352257-7979830

z2_1464352260-9101433

zvicra_1464352273-7926911