Shtëpi Video Gjarpri i’a grabitë të voglin, por miushja nuk dorëzohet (VIDEO)

Gjarpri i’a grabitë të voglin, por miushja nuk dorëzohet (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Momma rat saves baby from snake

Kjo video e vërteton se nëna nuk kursen sakrificat e saj asnjëherë, madje edhe kur bëhet fjalë për kafshët, instikti prindëror është i njejtë. Gjarpri i’a ka grabitur kësaj miushje të voglin e saj, por ajo menjëherë e ka sulmuar gjarpërin. Mrekullisht, gjarpri frikësohet nga rezistenca e miushes dhe e lëshon të voglin e saj nga goja dhe ai shpëton, Ai qëndron pa lëvizur në rrugë, derisa e ëma e tij sigurohet që gjarpri nuk do të kthehet dhe vjen për ta marrë të voglin e saj. Kjo video ka tërhequr mijëra shikime dhe ka treguar qartë se instikti prindëror është diçka shumë e madhe dhe ekziston tek çdo qenie.

https://youtu.be/9fL9dk3gKxc