Shtëpi Lajme Harrojeni Marinën shikojeni vajzën tjetër të Eli Fares (FOTO)

Harrojeni Marinën shikojeni vajzën tjetër të Eli Fares (FOTO)

Shperndaje në Facebook.

mm_1479297644-5971248

Marina Fara është vajza e këngëtares Eli Fara e cila është shumë e përfolur për jetën e saj ashtu edhe për  fotografit e publikuara në rrjetin social Instagram

Ajo ka publikuar një fotografi më motrën e saj të dhe ato shihet shumë të lumtura pran njëra-tjetrës