Shtëpi Lajme Historia/ E dashura do seks vetëm kur është e dehur dhe…+18

Historia/ E dashura do seks vetëm kur është e dehur dhe…+18

Shperndaje në Facebook.

femer-58

Një i ri i ka dërguar një letër psikologes të ‘The Sun’, ku ka treguar se po i shkatërrohet lidhja me të dashurën, pasi ajo ka filluar të pijë dhe do seks vetëm kur është e dehur.
Më poshtë ju sjellim letrën që ai ka dërguar:
E dashur Deidre:
E dashura ime dëshiron seks vetëm kur është e dehur.
E ka prishur besimin tim dhe po e shkatërron lidhjen tonë.
Unë jam 22 vjeç dhe ajo është 20.
Ne jemi bashkë për 1 vit dhe në fillim, kemi bërë seks sa herë që jemi takuar.
Ishte e mahnitshme.
Tani gjithçka ka ndryshuar dhe ne nuk kemi seks si më parë.
Të vetmet herë që ne e bëjmë, ajo është tejet e dehur.
Kjo më bën të ndihem se ajo nuk dëshiron që të ketë seks me mua, si e matur.
Ajo thotë se seksi është gjithçka çfarë më intereson mua, që nuk është.
Deidre përgjigjet:
A është e dashura jote ende e interesuar në lidhjen tuaj?
Tregoj asaj se e do aq shumë që nuk do që të kënaqesh duke bërë seks me të vetëm kur është e dehur.
Pyete se çka dëshiron të ndryshojë.
Pyete përse ka ndryshuar.