Shtëpi Video Iva Aliko zbulon se i cilës parti është deputeti kosovar me të...

Iva Aliko zbulon se i cilës parti është deputeti kosovar me të cilin ajo është në lidhje

Shperndaje në Facebook.

Iva Aliko me shumë surpriza në ‘Zonë e Lirë’.

Në ‘Zonë e Lirë’, Iva Aliko ka zbuluar se deputeti me të cilin ajo është në lidhje është i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dhe është një mashkull brun rreth 45-vjeçar.

i_1460636942-7787300