Shtëpi Video Iva ALiko:Deputeti kosovar më dhuroi një apartament, atje shkojmë të dy, këtë...

Iva ALiko:Deputeti kosovar më dhuroi një apartament, atje shkojmë të dy, këtë e di edhe kruaja e tijë

Shperndaje në Facebook.


Iva ALiko tregoi në Zonë e Lirë se deputeti Kosovar, emrin e të cilit ende nuk e ka bërë publik, i ka dhuruar një apartament në zonën e Kodrës së Diellit në Tiranë.
“Më ka dhuruar një apartament tek Komuna e Parisit, sic do deputet është mirë me lekët. Ishte në dëshirën e tij, për mua ishte një surprizë nuk e prisja. Unë nuk kasha nevojë për një apartament se unë e kam një apartament, por dhuratën e pranon edhe mbreti. Edhe unë e pranova. Kam jetuar një muaj atje, dhe deputeti kur vinte rrinte aty. Shtëpinë e kam në kat të 4”, tha Iva.

i_1460636942-7787300

i1_1462565291-9062013