Shtëpi Video Ja “magjia” që do të ndodhë pas këtij procesi!

Ja “magjia” që do të ndodhë pas këtij procesi!

Shperndaje në Facebook.

dhembe8-1

Ekzistojnë shumë metoda për të pasur dhëmbë të bardhë pa shpenzuar shuma të konsiderueshme në klinika të shtrenjta stomatologjike.

Provoni këtë mënyrë në shtëpi dhe do të jeni të kënaqur!

Së pari përzieni sodë buke, kripë dhe ujë për të përfituar një pastë homogjene. Aplikojeni këtë pastë mbi dhëmbët tuaj pastaj aplikoni një shtresë letër alumini. Ajo duhet të mbulojë dhëmbët, transmeton Qiriu.al.

Mbajeni për një orë, pastaj hiqni dhe lani dhëmbët si zakonisht.

Kjo metodë për zbardhjen e dhëmbëve është rekomanduar edhe nga dentistët për shkak të efikasitetit të lartë.