Kapet mat gruaja e Sinan Hoxhës, hap këmbët dhe e tregon hapur...

Kapet mat gruaja e Sinan Hoxhës, hap këmbët dhe e tregon hapur në publik

Shperndaje në Facebook.

Lexo edhe  Këto vende nuk do të kenë rrymë nesër