Shtëpi Video Kështu ua ka uruar fansave Kallashi mëngjesin

Kështu ua ka uruar fansave Kallashi mëngjesin

Shperndaje në Facebook.

Donjeta Kosumi – Kallashi është kujdesur që tua urojë një mëngjes të këndshëm me gjoksin e saj. Në Instagram ajo ka postuar një pjesë të të brendshmeve dhe gjoksin tek i shpërthen.

mii-770x478