Kjo është përplasja e Policisë franceze me terroristët në “Bataclan” (Video)

Kjo është përplasja e Policisë franceze me terroristët në “Bataclan” (Video)

Shperndaje në Facebook.

Lexo edhe  Burri i dyshimtë fsheh kamer për të Fillmuar gruan dhe të dashurin e tij! Por çfarë ndodh më pas është tronditëse!