Shtëpi ShowBiz Kur Vali Corleone publikon imazhe të vajzës me të cilën bëri seks...

Kur Vali Corleone publikon imazhe të vajzës me të cilën bëri seks (Video)

Shperndaje në Facebook.

valit-780x439

Çmenduritë e tij nuk kanë kufij. Këtë herë Vali Corleone ka bërë diçka të pazakontë.

Ka filmuar veten dhe vajzën me të cilën ndau një shtrat gjatë gjithë natën.

Derisa ajo ishte në gjumë, Vali ka prezantuar gjithë dhomën ku kaluar natë të çmendur me vajzën e cila kishte mbuluar fytyrën tek flinte.