Kuriozitete

Kuriozitete

Si ma mori burrin motra ime?

Ndoshta sot nuk është interesante të ta merr motra burrin, por në kohën time, kur më ndodhi, kjo ngjarje mori dhenë dhe u komentua një kohë të gjatë. Kam lindur në një fshat të Ferizajt. Nuk po e përmendi emrin e fshatit që të mos zbulohem. Kemi qenë familje e qetë, megjithëse të varfër. Babai më shumë merrej me shitjen …