Shtëpi ShowBiz Kush e ka më të madh: Fjolla, Vildanja, Zajmina, Enca apo Shkëndija...

Kush e ka më të madh: Fjolla, Vildanja, Zajmina, Enca apo Shkëndija (Foto +16)

Shperndaje në Facebook.

Këngëtaret tona duket se muzikën e kanë në rend të dytë. Gara më e fortë ndërmjet tyre, duket se zhvillohet për të treguar asetet e tyre, gjoksin dhe të pasmet, derisa muzika mbetet në plan të dytë, raporton Gazeta Blic.

Edhe përgjatë vitit që e lamë pas, këto katër këngëtare: Fjolla, Vildanja, Enca dhe Shkëndija janë shtyrë se cila e ka gjoksin më të madh dhe më shpërthyers.

Më poshtë ju sjellim fotografi të katër prej tyre dhe ju vlerësoni se cila e ka më të madh:

123