Ky është momenti i rrëzimit të Albulena Haxhiut (VIDEO)

Ky është momenti i rrëzimit të Albulena Haxhiut (VIDEO)

SHPËRNDAJE

loading...


Momenti i rrezimit te Albulena Haxhiut by GazetaExpress
Gazeta Express ka kapur momentin e rrëzimit të Albulena Haxhiut, më pas ajo është raportuar se u alivanos.
ALBU

Lexo edhe  Krijova dy familje dhe mbeta pa asnjërën!