Lajme

Lajme

Test psikologjik: Je duke ecur në pyll dhe befas…

Mendoni sikur jeni në një pyll apo xhungël. Befas shikoni një kasolle. 1. E shmangni, trokisni në derë apo thjesht hyni brenda? Mendoni sikur jeni brenda në kasolle. 2. Atje ka 20 qirinj, sa prej tyre do të ndizni? 3. Shikoni një tavolinë. Është rrethore apo katrore? 4. Sa karrige ka rrotull saj? 5. Mbi tavolinë ka një kanë. Prej […]