Lajme

Lajme

Si e kërcënoi NATO-n Vuçiq më 1998? (VIDEO)

NATO-ja dhe Amerika konsideroheshin si agresorë nga kryeministri serb ,Aleksandar Vuçiq  gjatë kohës së luftës në Kosovë. Një deklaratë të tillë ai e kishte bërë nga Prishtina, në cilësinë e ministrit të Informacionit të Serbisë, në ditët kur SHBA-ja, përmes të dërguarit të saj, Chriss Hill, propozonte dërgimin e trupave të NATO-s në Kosovë, për të zbatuar marrëveshjen që mund […]