Lajme

Lajme

Ky tipi beson se ishte në xhenet dhe thotë se ka...

Ky burrë e quan veten profet. Ai thotë se ka qenë në xhenet dhe ka foto se si duket atje. Burri që e quan veten profet, është i gatshëm për t’i treguar fotografitë, por ka një kërkesë: për një kopje të fotografive nga Parajsa, ai kërkon pesëmijë randë, që janë rreth 400 euro. Predikuesi evangjelist, [&hellip