Shtëpi Video Mos hyni në “Facebook” pa lexuar këtë lajm

Mos hyni në “Facebook” pa lexuar këtë lajm

Shperndaje në Facebook.

facebook-reactions-facebook-620x465-620x358


Policia belge ka paralajmëruar qytetarët që të mos i përdorin reagimet e reja në “Facebook”, për të mbrojtur privatësinë e tyre. Në shkurt të këtij viti, rrjeti social krijoi gjashtë mënyra të reja për të reaguar ndaj një postimi, së bashku me butonin “Like”. Këto reagime të reja i lejojnë njerëzit që të ndajnë ndjenjat e tyre në lidhje me një postim. Por policia belge thotë se rrjeti social është duke i përdorur këto reagime si një mënyrë për të mbledhur informacion në lidhje me njerëzit dhe për të vendosur si të reklamojë për ta. Si e tillë, autoritetet i kanë paralajmëruar njerëzit që të shmangin përdorimin e këtyre reagimeve në qoftë se ata duan të ruajnë privatësinë e tyre.