Shtëpi Lajme Ndodh edhe kjo në Maqedoni, burgoset plaka 88 vjeçare, për arsye banale

Ndodh edhe kjo në Maqedoni, burgoset plaka 88 vjeçare, për arsye banale

Shperndaje në Facebook.

Në burgon e Idrizovës sonte është dërguar një qytetare nga Manastiri, në një moshë të thyer 88 vjeçare, e cila duhet të vuaj burg në kohëzgjatje prej një viti,

Burime nga burgu për fokus thonë se të burgosurat ishin shokuar kur e kanë parë gjyshen e pafuqishme dhe të frikësuar. Sipas disa burimeve, plaka 88 vjeçare D.R. ishte dënuar sepse “kishte shikuar në filxhanin e kafes”, për të cilën gjë edhe ishte paguar.

Kjo gjë po ndodh në Maqedoni, burgosen njerëz që nga skamja fitojnë ndonjë kacidhe denari për t’u ushqyer e dikush tjetër është në liri që meriton të jetë pas grilave.