Një kub i zi u shfaq në qiell – askush nuk mund...

Një kub i zi u shfaq në qiell – askush nuk mund të shpjegojë se çfarë është ajo! (Video)

SHPËRNDAJE
loading...

Një kubë i madh i zi shfaqet në retë mbi Amerikën. Sipas asaj që shkruajnë në ueb-sajtin Secureteam10, kubi është parë më 29 qershor, dhe është regjistruar nga dy kalimtarë. Papritmas filloi të fryjë era e fortë dhe retë u bën të zeza. Pastaj e pashë këtë çudi në qiell”, tha dëshmitari i këtij fenomeni.Një kub i zi u shfaq në qiell – askush nuk mund të shpjegojë se çfarë është ajo! (Video)

Lexo edhe  Rrëfimi tronditës i vajzës së përdhunuar nga njerku: Mami më thoshte është diçka normale (Video)
loading...