Shtëpi Lajme Një përgjigje e fort nga Shefqet Krasniqi për Ramush Haradinajn..!!

Një përgjigje e fort nga Shefqet Krasniqi për Ramush Haradinajn..!!

Shperndaje në Facebook.

Ai ka thënë se përveç politikanëve me politikë ka drejtë dhe duhet të mirret edhe hoxha.
Madje ai ka paralajmëruar se nëse kish me hy në parlament do ta bënte llugë atë.