Njeriu magnet që ka talent të pabesueshëm (Video)

Njeriu magnet që ka talent të pabesueshëm (Video)

Shperndaje në Facebook.

Një Indian që pretendon të ketë aftësi  prej magneti ka demonstruar talentin e ti shumë të çuditshëm, duke vendosur  lugë dhe pirunë nëpër gjithë  trupin e tij.

Arun Raikwar, nga India, ka zbuluar aftësi jot ë zakonshme vetëm disa muaj më parë kur një  gozhdë mbeti në trupin e tij teksa ai po i bënte disa gjëra shtëpiake,

Lexo edhe  Juria ndërpret interpretimin, duke mos besuar se është zëri i saj (VIDEO)

Pamjet shfaqin 37-vjeçarin duke vendosur objekte të metalta, në trupin e tij duke dëshmuar se ato nuk bien nga aty

33DB2A9500000578-0-image-m-51_1462444025999

33DB29F900000578-0-image-m-50_1462443999537 33DB291C00000578-0-image-m-49_1462443989323-634x358