Shtëpi Video Nuk do ta besoni arsyen pse kjo grua konsumon spermë gati çdo...

Nuk do ta besoni arsyen pse kjo grua konsumon spermë gati çdo ditë

Shperndaje në Facebook.

1-774-620x330

Mund t’ju duket si mënyra më e çuditshme për ta filluar ditën, por kjo grua tregon se konsumimi i spermës çdo mëngjes e ndihmon atë t’i rritë nivelet e energjisë.
29-vjeçarja Tracy Kiss është duke e konsumuar këtë pije interesante që një muaj, dhe thotë se ia ka përmirësuar sistemin e imunitetit dhe disponimin.
Ajo është nënë beqare e dy fëmijëve, prandaj e ‘huazon’ spermën nga miku i saj i ngushtë – ose më saktësisht, ai ia dërgon asaj spermën tri herë në javë.