Shtëpi Video Nxënësi iku nga mësimi, në momentin më të keq të mundshëm (Video)

Nxënësi iku nga mësimi, në momentin më të keq të mundshëm (Video)

Shperndaje në Facebook.


Në një shkollë në Kolumbi është regjistruar momenti kur dy nxënës mundohen të kalojnë një mur, për të ikur nga orët e mësimit. Por, gjëja kryesore që ata nuk e bënë, ishte një shikim i shpejtë i vendit përreth.
Me të kërcyer murin, para nxënësit ndalon vetura e Policisë, transmeton Telegrafi.

Një polic e detyron atë të hyjë në veturë, ndërsa afrohet tek muri dhe i merr çantën.

Miku i tij që ishte më i ngadaltë, nuk kalon në anën tjetër, por qesh me të.

Shikojeni videon. /GazetaGlobale/
bjondine