Shtëpi Video Pamje të reja të Teuta Krasniqi krejtësisht lakuriq (Foto +16)

Pamje të reja të Teuta Krasniqi krejtësisht lakuriq (Foto +16)

Shperndaje në Facebook.


Filmi ku paraqitet Teuta Krasniqi lakuriq, tashmë është shfaqur në kinemanë KINO ABC.
Por, një fotografi e marrë nga filmi tashmë ka nisur të shpërndahet në rrjetet sociale.
Aktorja shihet krejtësisht lakuriq teksa bën dush.
Kujtojmë se filmi artistik, “Engjëjt janë larg” është i metrazhit të gjatë dhe me regji të Gjergj Xhuvanit.
Filmi është bashkëprodhim i Kosovës, Shqipërisë dhe Italisë, i realizuar nga BUKA Production dhe On Production, i subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, Mantova Film Comision dhe Cineteka di Bolonia, Itali. /Telegrafi
t1

t2