Shtëpi Video Rama: Çili pa bust njësoj si PD pa Berishën

Rama: Çili pa bust njësoj si PD pa Berishën

Shperndaje në Facebook.

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga e cila dje festoi 32 vjetorin e lindjes ka qenë e ftuar në programin 6 ditë pa Ermalin.

Moderatori Mamaqi e ka ngacmuar Çilin duke i thënë se çfarë do ti kërkoje ti Kryeministrit Edi Rama dhe Çiljeta është përgjigjur: ” Meqënëse dikur kam thënë që ai është një piktor i dështuar dua të më bëj një portret jo bust, pasi bust nuk ma lejon fleta.

Këtë kërkesë të këngëtares seksi, Mamaqi ia ka dërguar Kryeministrit Rama i cili ka thënë se Çiljeta pa bust, është si PD pa Berishën.
iljeta_1454745545-5047162