Shtëpi Video Rikthehet Ilir Shaqiri (Video)

Rikthehet Ilir Shaqiri (Video)

Shperndaje në Facebook.

ilirshaqiri

Pas një pauze të gjatë në paraqitjet televizive, Ilir Shaqiri vjen n’Kosovë Show.

Përveç Ilir Shaqirit, të ftuar të Shpëtim Deskut janë edhe Ryva Kajtazi e NG, si dhe ministri i “O sa mirë”, aktori Jeton Zogiani.

Për më tepër, shikojeni promon e emisionit n’Kosovë Show…