Shtëpi Video I rrahin të dashurin, ajo zbret nga vetura dhe ndodh e papritura!...

I rrahin të dashurin, ajo zbret nga vetura dhe ndodh e papritura! (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.


Një grup motoristësh i bllokon rrugën një autoveture, duke e detyruar që të ndalet.
Sherri vazhdon deri në momentin që nga vetura zbret edhe e dashura e djaloshit dhe pikërisht këtu merr jetë një finale vërtetë e papritur e këtij akti.