Rrahje në Ulqin në mes Shqiptarëve dhe serbëve (Video)

Rrahje në Ulqin në mes Shqiptarëve dhe serbëve (Video)

Shperndaje në Facebook.


Foto-ilustrim

Lexo edhe  Goditet banda e prostitucionit në Tiranë, siguronte vajza për 100 deri në 300 euro