Shtëpi Lajme Rrëfimi/ Bëja seks me gruan por fantazoja vjehrrën deri sa një ditë..+18

Rrëfimi/ Bëja seks me gruan por fantazoja vjehrrën deri sa një ditë..+18

Shperndaje në Facebook.

milf-1-696x418

Një grua ka shprehur dëshpërimin e saj ndaj burrit të saj, pasi ai nuk do më seks, andaj ajo po kërkon dikë tjetër.
Përmes një letre dërguar psikologes të ‘The Sun’, ajo ka rrëfyer ngjarjen.
E dashur deidre:
Burri im është i dashur dhe i mirë, por ai nuk do më seks dhe unë po shikoj ta gjej dikë tjetër.
Unë jam 38 vjeç, ndërsa ai është 64.
Njerëzit më kanë paralajmëruar se dallimi në moshë sëhtë shumë i madh, por kam dashur t’ua dëshmoj se janë gabim.
Problemi i vetëm është seksi.
Jeta jonë nuk ka qenë e mirë për një kohë dhe për një vit ka qenë joekzistente.
Ne kemi bërë një herë në hënën blu dhe ai nuk ka qenë i interesuar për më shumë.
Unë e dua shumë atë por kam nevojë që të kem jetë seksuale.
Kjo është përgjigja që i ka dhënë psikologia:
Vetë mosha nuk e përfundon seksin, por ndoshta mund të jetë një faktor, kështu që ai duhet të kontrollohet nëse ka ndonjë problem shëndetësor.
Nëse jo, ai mund të ketë nevojë për siguri, se sa të mendon se ju jeni e zhgënjyer.
Ju mund t’i jepni njëri tjetrit kënaqësi fizike, pa kryer marrëdhënie.