Shtëpi Video Sabri Fejzullahu: Këtë gjë kurrë nuk do ia fal babait tim (VIDEO)

Sabri Fejzullahu: Këtë gjë kurrë nuk do ia fal babait tim (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

“Ai ishte i vrazhdë dhe godistenënën, e këtë gjë nuk ia kam falë dhe nuk do ia fal kurrë”.

Kjo ka qenë deklarata e bujshme që ka bërë në emisionin “Oktapod” të Turjan Hyskës, këngëtari i mirënjohur nga Kosova, Sabri Fejzullahu.

Këngëtari i njohur kosovar SabriFejzullahu, tashmë 71-vjeçar, ndër të tjerash ka dhënë edhe një deklaratë të fortë për babanë e tij, duke e akuzuar për dhunën që ushtronte ndaj nënës.

“Ai ishte i vrazhdë dhe godistenënën, e këtë gjë nuk ia kam falë dhe nuk do ia fal kurrë”, ka deklaruar Fejzullahu