Shtëpi Lajme Sërish përplasen Shpetim Desku dhe Burdushi Video

Sërish përplasen Shpetim Desku dhe Burdushi Video

Shperndaje në Facebook.

burddd_1480869429-2922035

Mysafir i kësaj jave n’Kosovë Show është Burdushi.
Në këtë emision folën për shumë tema, por ajo që ra në sy më së shumti ishte tensioni mes nikoqirit Shpetim Desku dhe mysafirit, Burdushit.

Mirëpo, në fund të emisionit Burdushi vullnetarisht puthi hartën e Kosovës që është edhe simbol i këtij emisioni.

Për më tepër shikojeni emisioni e plotë…