Shikojeni si e luan Tuna çyçekun (VIDEO)

Shikojeni si e luan Tuna çyçekun (VIDEO)

SHPËRNDAJE


Tuna Sejdiu, sot ka kurorëzuar dashurinë e saj me Patris Berishën. Ajo ndryshe përveç këndimit njihet edhe si një vallëtare e suksesshme, pasi që e kishte sfiduar vetën edhe në ‘Dancing with the stars’, ku e rrëmbeu çmimin e parë, Për më shumë shikojeni këtë video ku Tuna e luan çyçekun për mrekulli. Por a do t’i vallëzoj ndonjherë kështu Patrisit mbetët të shihet.
Lexo edhe  Këndojnë Ledri dhe Nora, por vëmendjen e merr kjo vajzë (Foto)