Shtëpi Video Shkëndije Mujaj a kujdeset më shumë për fytyrën apo prapanicën? (Foto)

Shkëndije Mujaj a kujdeset më shumë për fytyrën apo prapanicën? (Foto)

Shperndaje në Facebook.

shkendie


Të gjithë e njohin, më shumë se për këngët, për prapanicën e madhe, që është krenaria e saj.
Shkëndije Mujaj është aq e fiksuar pas të pasmeve të saj, saqë atyre u jep më shumë rëndësi sesa fytyrës.
Shkëndija tregon se të pasmet i ushtron intensivisht dhe se kujdeset jashtë mase për to. Ajo për fytyrën nuk flet thuajse kurrë.
Kjo është Shkëndije Mujaj kosovarja që prapanicës mund ti ngrenë edhe shtatore.
shkendie_1458595864-1184437