ShowBiz

ShowBiz

I shpërthen cigarja elektrike përderisa po e pinte, pëson djegie të...

Andrew Hall nga Idaho në SHBA, ka humbur shtatë dhëmbë dhe pësoi lëndime të rënda në fytyrë pasi i shpërtheu cigarja elektrike. Përpos humbjes së dhëmbëve ai ka pësuar djegie të shkallës së dytë. Shkallën e lëndimeve ai e ka bërë të njohur në Facebook, duke postuar disa fotografi pas shpërthimit të cigares. Ai u ka bërë thirrje njerëzve që …