Si t’i shëroni fëmijët nga mësyshi

Si t’i shëroni fëmijët nga mësyshi

SHPËRNDAJE
loading...


A jeni ndier ndonjëherë si limon i shtrydhur, pa fije energjie, pasi që keni biseduar me ndokënd?
Të gjithë ne kemi përjetuar diçka të tillë, apo të ngjashme. Si njerëz, ne kemi një fushë bio-magnetike përreth nesh, e cila nga disa njerëz quhet aurë. Aura është nënshkrimi jonë personal e vibracionit tonë energjetik. Ajo po ashtu është magazinë e energjisë, të cilën njeriu është i gatshëm që ta japë gjatë ndërveprimit me njerëzit e tjerë gjatë ditës. Nëse ndonjë njeri e ka aurën e dobët, ata jo vetëm që marrin energjinë e të tjerëve, por po ashtu kanë më pak energji për të dhënë, prandaj njerëzit e tillë të lodhin pa masë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.
Një aurë “e shëndetshme” duket e lëmuar, një energji në formë ovale, e cila shtrihet disa cm në çdo drejtim jashtë trupit. Ata që na e marrin energjinë, mund të thuhet edhe se na japin energji negative, sikur plusi dhe minusi i rrymës. Prandaj, ne duhet të qëndrojmë sa më larg njerëzve të tillë, të cilët në psikologji quhen edhe vampirë emocionalë.

Lexo edhe  “Kam kryer marrëdhënie me vjehrrin kur burri ishte në ushtri, dhe unë…”
loading...