Shtëpi Video Speciale : Edi Rama dhe Hashim Thaci debatojne rreth qeshtjeve aktuale…

Speciale : Edi Rama dhe Hashim Thaci debatojne rreth qeshtjeve aktuale…

Shperndaje në Facebook.

Speciale: Edi Rama & Hashim Thaqi

Zona e Debatit – Emision Special – Edi Rama, Hashim Thaçi

Posted by Klan Kosova on Thursday, February 2, 2017