Sport

Sport

Rrëfimi shokues, “Nuk di kush është babai i fëmijës tim”

Një vajzë ka rrëfyer historinë për ‘The Sun’, e cila ka bërë seks me ish të dashurin dhe tani nuk e di se kush është babai i foshnjës së saj. Kjo është letra e saj: Kam bërë seks me ish të dashurin dhe ishte shumë mirë, por tani nuk e di se kur është babai …