Të rinjtë puthen në mes të parkut në Korçë, “eksitohet” gjyshi (FOTO)

Të rinjtë puthen në mes të parkut në Korçë, “eksitohet” gjyshi (FOTO)

Shperndaje në Facebook.

2-514-620x330

Dashuria mes të rinjve ndonjëherë shkakton hutim te moshat më të mëdha, të cilat kanë jetuar në një tjetër sistem dhe janë mësuar me njëlloj kulture e edukate tjetër.
Ndërsa sot thuajse askush prej nesh nuk do të guxonte dhe nuk do ta kishte aq të lehtë të puthte të dashurën apo të dashurin në sytë e gjyshit apo të gjyshes. Ky çift i ri, të cilët janë takuar plot mall e janë puthur mes tyre, kanë harruar se aty pranë ndodhej një burrë i moshuar, të cilit nuk i ka ardhur fare mirë nga ajo që ka parë.
Gjithë skena është zhvilluar në Korçë. Fytyra që ka bërë i moshuari tregon qartë pakënaqësinë e tij, por në të njëjtën kohë nuk mund të frenojmë edhe të rinjtë të shprehin ndjenjat e tyre.
Në fund të fundit, janë dy breza krejt të ndryshëm që kanë ardhur nga mentalitete diverse dhe që praktikisht mund t’ju jepet të drejtë të dyja palëve. Siç e thamë, nuk jemi për të gjykuar në këtë shkrim, por thjeshtë për të treguar një ngjarje interesante dhe një moment që nuk na ndodh ta filmojmë çdo ditë. JOQ7

Lexo edhe  TRONDITESE : Vritet vajza 21 vjeçare në ditën e martesës, pasi refuzoi të martohej me kushëririn e saj