Shtëpi Video Trafik kokaine në Angli, 3 shqiptarë dënohen me burg

Trafik kokaine në Angli, 3 shqiptarë dënohen me burg

Shperndaje në Facebook.

Tetë pjesëtarë të një bande të organizuar për trafikun e drogës, janë dënuar me 100 vjet burg në total nga një gjykatë në Londër.

Mes pjesëtarëve anglezë janë edhe dy djem shqiptarë dhe një vajzë shqiptare që janë dënuar përkatësisht me nga 14 vjet burg secili nga djemtë dhe 2 vjet për vajzën. Rrjeti i organizuar sillte drogë të cilësisë së parë në Portsmuth, gati për t’u shitur në qytet.

Pas një hetimi policor, tetë anëtarët e bandës janë pas hekurave. Një qese e sekuestruar përmbante gjysmë kilogrami 90 për qind të pastër, i sillte bandës një fitim prej 675.000 paund.

Dënimet e dhëna nga gjykata:

Daniel Paterson, 34, nga Heritage Way, Gosport – 10 vjet

Kevin Williams, 45, nga Willersley Close, Paulsgrove – nine vjet

Lorenc Ymeraj, 31, nga Lords Street, Landport – 14 vjet

Skender Ymeraj, 25, nga Wingfield Street, Buckland – 14 vjet

Stacey Smith, 38, nga Oriel Road, North End – 12 vjet

Matthew Hallett, 34, nga Anmore Road, Waterlooville – 12 vjet

George Browning, 41, nga Mill Road, Emsworth – 14 vjet

Samuel McNamee, 28, nga Rockrose Way, Paulsgrove – 15 vjet

Luljeta Ymeraj, 30, nga Lords Street, Landport 2 – vjet

Sunil Singh, 23, nga Laburnum Grove, Portsmouth, 150 orë punë 

burguu