Shtëpi Video Tragjike dhe çmenduri prej shqiptari/ Fyerjet e rënda: Personi që po terrorizon...

Tragjike dhe çmenduri prej shqiptari/ Fyerjet e rënda: Personi që po terrorizon familjen e Kleas

Shperndaje në Facebook.


Një person, në mënyrë të vazhdueshme, po lë komente fyese dhe denigruese në llogarinë në Instagram të Klea Shytit, studentes së vetëvrarë pak ditë më parë.

Sipas Newsbomb, kjo llogari nuk është mbyllur akoma.

Arsen Hebovija është emri që lë komente dhe persekuton familjarët e Klea Shytit.

Ai replikon me fyerje nga më të rëndat me njerëzit që i kërkojnë të ndalojë.
klea3