UEFA dhe FIFA fajësojnë Berishën për humbjen e Shqipërisë nga Spanja

UEFA dhe FIFA fajësojnë Berishën për humbjen e Shqipërisë nga Spanja

SHPËRNDAJE

Lexo edhe  Xhaka flet me Behramin: A biseduan për ftesën e Kosovës? (Foto)